Klippbehandlingar

Tvätt och styling

Välj mellan en längre(45 minuter) eller kortare(30 minuter) behandling beroende på hårmängd och önskat resultat. Vid din styling ingår tvätt, fön och eventuellt arbete med värmetång.

Klippning 0-5 år - 30 min - 390 kr

Klippning för ditt barn som är max fem år fyllda, pojke eller flicka. Behandlingen bokas upp för 30 minuter. Tvätt ingår inte i klippningen.

Klippning 6-13 år - 45 min - 450 kr

Klippning för ditt barn eller ungdom som är som yngst 6 år och som äldst 13 år, pojke eller flicka. Behandlingen bokas upp för 45 minuter. Tvätt ingår i klippningen, men värmetångsarbete ingår i mån av tid.

Klippning 45 min - 500 kr

Klippning för dig som identifierar dig som man och är som yngst 14 år. Behandlingen bokas upp för 45 minuter. Tvätt och lättare styling ingår i klippningen.

Klippning 60 min - 640 kr

Klippning för dig som identifierar dig som kvinna och är som yngst 14 år. Behandlingen bokas upp för 60 minuter. Tvätt och fön, eventuellt lättare arbete med värmetång ingår i klippningen.

Klippning 75 minuter - 800 kr

Klippning för dig som önskar byta frisyr helt och hållet, önskar klippa av riktigt mycket, önskar klippa av ditt hår för donation eller om du helt enkelt vill diskutera ordentligt med din frisör innan ni börjar klippa.

Barbering 45 minuter - 500 kr

Behandling för dig som vill få ordning på ditt skägg. Du är välkommen in på Kyrkogatan 22 för forming av ditt skägg, varmt omslag samt rakning med kniv. Styling enligt önskemål ingår.

Herrkombination 90 minuter - 960 kr

Behandlingen för dig som vill få ordning på både hår och skägg på samma gång. Du är välkommen in på Kyrkogatan 22 för forming av ditt skägg, varmt omslag samt rakning med kniv. I klippningen ingår tvätt. Styling av både hår och skägg enligt önskemål ingår.

Lugg - 150 kr

När du vill toppa din befintliga lugg, vare sig du har en rak lugg eller gardinlugg.

Klippning och nyansering ca 90 min - fr 1100 kr

När du vill snabbt fräscha upp din färg i samband med din klippning. Nyanseringen sker i schamponeringen efter dina önskemål om ton och ljushet. Tvätt och lättare styling ingår givetvis.

Klippning och permanent

För dig som vill permanenta ditt hår. Klippning ingår och rekommenderas alltid. Pris varierar beroende på hårmängd och hårlängd. Konsultera salongen för tidsbokning.

Kort | 135 min | 1500 kr
Mellan | 150 min | 1800 kr
Långt | 180 min | 2500 kr