Är du frisör, barberare, elev eller hyrstol?

Då kanske du är vår nya kollega?

Hair by Angels växer så det knakar! Vi känner att dygnet inte räcker till för vår härliga kundbas. Vi söker både utbildade frisörer, barberare och frisörer som vill bli anställda eller hyra stol.
Vi ser att du har känsla för färg och form, prioriterar obeveklig lyxig kundvård och har ambition att växa tillsammans med oss. Du har sinne för detaljer och har något anlag för perfektionism. Du vill vara del av en dynamisk vardag och hjälper gärna till där det behövs. Vidare ser vi att du är en energispridare som har ett öga för helheten och fungerar bra tillsammans med vår stora grupp av frisörer. Egenskaper vi värdesätter högt är ödmjukhet och noggrannhet.

Ditt arbete kommer innefatta allt som hör en frisör eller barberare till - kundhantering, produktförsäljning, iordningställande av arbetsplats och till viss del marknadsföring via sociala medier med hjälp av vår koordinator. Vi erbjuder dig en arbetsupplevelse där vi prioriterar trivsel och teamanda. Har du en kundkrets är den hjärtligt välkommen till oss, men är inget måste.

Är det dig vi letar efter? Hör av dig i formuläret nedan♥

Lön och villkor enligt kollektivavtal. Bonussystem finns.
Storleken på tjänsten kan diskuteras.

Ansökan Frisör, barberare, elev & hyrstol